نظارت جدی بر پخت غذای مراکز در نوروز
جمعه, ۲۷ اسفند ۱۳۸۹، ۰۳:۲۵ ب.ظ
|
![]() |
وزیر بهداشت به برگزاری مراسم اولین دوره اهدای جایزه ملی کیفیت به مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و دارویی در کشور اشاره کرد و افزود: اهدای چنین جوایزی که شاخصهایی نظیر اخلاق و صداقت، قیمت، مرغوبیت، نوآوری و دسترسی را در تولید مورد نظر قرار میدهد، به تشویق و ترغیب تولیدکنندگان برای تولید محصول مرغوبتر کمک کرده و باید گسترش یابد.
۸۹/۱۲/۲۷